Rentor ApS

Rentor ApS

Rentor tilbyder vognmandsydelser i Silkeborg – Århus – Herning og omegn. Vores speciale er container udlejning, kran/grab service, maskinudlejning og levering af råstoffer. Vi er eksperter hvor pladsen er trang og tilbyder fleksibel og hurtig service. Vi ser frem til at yde vores bedste og hjælpe vores kunder med professionel rådgivning til håndtering af byggeprojekt og miljørigtig deponering af affald. Ved at vælge Rentor som samarbejdspartner, siger man ja til god planlægning, unødvendig transport, effektiv lev. uden tomkørsel samt et bedre miljø! Ved god planlægning bidrager vi alle til mindre trafik på vejene, mindre brug af brændstof og dermed mindre udledning af co2. På den måde kan vi alle bidrage til en grøn omstilling og spare penge på byggeprojektet.

Som transportør af affald støtter vi op om sortering af affald. Hjælp verden tag dit affald seriøst, sammen når vi længere.

Som transportør af affald er det vores pligt at støtte op om miljørigtig deponering af affald. Affald skal på ingen måde i havet og derfor støtter vi op om plastik-i-havet.dk


https://www.rentor.dk/
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!